30 godina iskustva i predanosti

Tvrtka IVATRA je osnovana 1994.godine u Splitu. Specijalizirana je i autorizirana za izvođenje bešavnih hidro , termo i zvučnih izolacija u graditeljstvu, brodogradnji i drugom. Surađujemo s brojnim svjetskim kućama proizvodnje hidroizolacija , toplinskih izolacija , antikorozivnih zaštita , podova i slično.

Zahvaljujući najvišoj kvaliteti proizvoda s kojima IVATRA radi te najnovijim tehnologijama koje redovito uvodimo, naši radovi vidljivi su u Hrvatskoj, ali i drugim zemljama (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora,…). Iskustvo od odrađenih preko 100.000 m2 raznih površina.

IVATRA Vas želi upoznati s materijalima izvrsnih karakteristika koji pozitivno utječu na okoliš, odnosno u skladu su sa svim ekološkim propisima, ali prije svega Vam donosimo rješenja Vaših problema s dugogodišnjim jamstvom – stoga nam se slobodno obratite i upitajte nas za bilo kakve nejasnoče ili savjete.

Temeljitom analizom zatečenog stanja nudimo zasigurno najkvalitetnija rješenja Vaših problema te stručna savjetovanja naših inženjera i dizajnera ukoliko je potrebno. Nastojimo da sva rješenja budu brza i prilagođena Vašim potrebama jer se mi brinemo za naše klijente.

Nudimo rješenja za Vaš ravni , kosi ili pak salonitni krov te balkone , terase , zidove , temelje , bazene , i mnoge druge površine.
Naš stručni i dobro uvježbani kadar specijaliziran je i ovlašten za izvođenje hidroizolacija , termoizolacija i zvučnih izolacija. Svi radovi koje izvode naši timovi su brzi, učinkoviti i prije svega sigurni.

Cilj nam je imati zadovoljnog klijenta koji će u našem proizvodu i osoblju prepoznati kvalitetnog partnera za sve buduće suradnje.

S poštovanjem,​
Petar Mamić, direktor

Hidroizolacija

Termoizolacija

Zvučna izolacija

Specijalne zaštite

Imate pitanje? Rado ćemo Vam odgovoriti.

Slobodno nas kontaktirajte vezano uz sva pitanja koja možete imati u vezi naših usluga, naše tvrtke, savjeta ili ponuda. Brzo ćemo Vam odgovoriti.

Kontakt upit